CZK EUR
Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

05.12.2018

Rychlý, spolehlivý

19.11.2018

Přehlednost nabídky Rychlé dodání

Nic

05.11.2018

velice rychlé dodání

10.10.2018

Mají věci, co jinde nenajdeš ;)

07.10.2018

Rychlost dodání, kvalita

05.09.2018

výborná komunikace s obchodem

13.08.2018

Rychle a kvalitně

26.07.2018

Výborná komunikace

25.07.2018

Kvalitní produkty, velmi rychlé dodání.

25.07.2018

zboží bylo obratem doručeno

Díky

10.07.2018

ochota a rychlost

Díky

03.06.2018

ochota, bleskové dodání

Děkuji za kladné hodnocení.

17.05.2018

vše bez problému, rychlé vyřézení

Děkujeme

09.05.2018

Dobrá komunikace a rychlost

Děkuji. Snažíme se vždy vyhovět co nejrychleji.

26.04.2018

velka spokojenost

Děkuji.

23.04.2018

super

Pěkně děkuji, těší nás vaše spokojenost.

13.04.2018

rychlé odeslání dobrá cena

Děkuji

06.02.2018

S obchodem jsem byla velmi spokojena. Chválím. Objednávka i její doručení proběhly rychle a v pořádku. Zástupce obchodu byl velmi ochotný a vstřícný.

Děkuji, Těší nás vaše spokojenost.

07.01.2018

Velký výběr a slušné ceny

Díky.

30.12.2017

Rychlost dodani Kvalitní zboží, odpovídající fotu

Jeden den objednáte, druhý den obdrzite.... A to i v době nákupu vánočních dárků.

Děkujeme.

21.12.2017

Velice rychlá odpověď na dotaz,rychlé vyřízení a dodání.Super obchod a náušničky krásné.Děkuji.

Děkuji.

21.12.2017

Rychlé dodání Objednané zboží odpovídalo mé představě

Nic

Díky.

17.12.2017

Veľmi ústretoví personál! Tovar, ktorý som objednal a medzičasom sa vypredal, mi stiahli z inej distribúcie a doručili včas!

Zažil som naozaj skvelý obchodnícky prístup. Tovar v malej hodnote (13 €),na ktorom mi veľmi záležalo, mi zohnali, hoci ho už nemali na sklade. Doprava z ČR do SR veľmi rýchla a bezproblémová (zásilkovna).

Děkuji.

15.12.2017

velmi rychlá komunikace i zaslání zboží, vše v naprostém pořádku

žádné

V tomto obchodu jsem si objednala naušnice a došla mi každá jiná. Obě byly dost titěrné, takže předpokládám, že taková záměna se může stát omylem každému. Navíc jsem si této skutečnosti všimla až po delší době v domnění, že už asi ani nebudu mít nárok na výměnu. Velice mě překvapilo bryskní jednání této společnosti, kde mi okamžitě odpověděli, že se za tuto chybu omlouvají a že mi mohou zaslat novou naušnici zdarma nebo vrátit peníze. Zě mě profesionální, prozákaznické jednání.

Děkuj. Omlouváme se i zde. Za omyl v zásilce, byla to naše chyba. Vše bylo vyřešeno doufám k vaši spokojenosti.

10.12.2017

Jsem spokojená.Baliček došl v pořádku.Nepoškozený.

Děkuji

04.12.2017

Bleskové vyřízení objednávky

V jeden a tentýž den bylo zboží objednáno, zabaleno a vypraveno, takže na druhý den již bylo připraveno vyzvednutí na zásilkovně. Chválím:-)

Děkuji za pochvalu. Těší nás vaše spokojenost Miroslav

30.11.2017

Četná informovanost na mailu. Možnost sledovat svou zásilku.

Vše přišlo v pořádku, neporušené a v termínu.

Také vám moc děkujeme. Miroslav

29.11.2017

rychla komunikacia a vybavenie objednavky

Spkojenost našich zákazníků, nás velice těší. Děkuji. Miroslav

27.11.2017

rychlé jednání

Děkujeme Miroslav

16.11.2017

velice vstřícní a ochotní, zavolají, pokud je nejasnost, zboží přišlo vždy v pořádku

Velice nás to těší a děkujeme. Miroslav

11.11.2017

Rychlost, skvele zbozi

Žádná

Děkuji. M.Čajanek

10.11.2017

Zboží které jsem nikde jinde nenašla.

Super komunikace, krásné zboží, rychlé odeslání. Tento obchod rozhodně všem doporučuji.

To jsme rádi že jste našla v naší nabídce co vám nebo někomu udělalo radost.

06.11.2017

velmi dobrá komunikace

Díky

02.11.2017

V obchodě jsem sehnal hledané zboží a za rozumnou cenu. Dodávka byla rychlá. Nemám co bych vytknul.

Jsme rádi že jste spokojeni s našimi produkty. Děkujeme

31.10.2017

Dobrá komunikace, rychlé dodání, kvalitní zboží, originální výrobky, slušné ceny

DÍKY

30.10.2017

kvalitní produkt, přehlednost stránek, široký sortiment

nevím

super,doporučuji

Děkuji. M. Čajanek

25.10.2017

kvalita

pohoda

Děkuji

23.10.2017

Není co vytknout. Spokojenost.

Děkuji. Jsme potěšni,spokojenosti našich zákazníku.

03.10.2017

Velmi ochotný pán výborná komunikace, bohužel jsem to zadrbal já a nestihnul jsem si vyzvednout zboží.

Děkuji za hodnocení. M.Čajanek.

02.10.2017

velmi široký sortiment naprosto ojedinělých a krásných věciček dobrá komunikace bleskurychlé dodání

Intuitivně jsem si vybrala tento obchod - toto byl můj první nákup - a ukázalo se, že jsem udělala moc dobře. Jakmile budu potřebovat cokoliv ze sortimentu Ag, nakoupím si - a to VÝHRADNĚ - v tomto obchodě. Moc děkuji, jsem opravdu velmi spokojena.

Děkuji, těší nás vaše spokojenost. Budeme se těšit na další nákoup.

25.09.2017

výběr u stolu v počítači...výborná komunikace a domluva s prodejcem

Děkuji.

09.08.2017

rychlý, zboží odpovídá nabídce

Děkuji

07.08.2017

Dorucenie super spokojnost akurat som bol nespokojny zemi privesok strieborny po dvoch hodinach scernal , ale jeto pochopitelne kazdy pot reaguje na sperk inak , bohuzial som ho musel vratit ale do ocelovych sperkou pojdem dakujem

Už jsem vám na toto reagoval v odpovědi emailem. U každého je reakce na šperky AG jiná.Někdy se může stát a stává se, že pokud je horké počasi a člověk se potí.Reaguje AG na toto černáním. Většinou pak následně stačí povrch vyčistit.Pokud je pot agresivní a poškodi povrch do hloubky. Není možne ho vyčistit běžným způsobem. Toto není vada a důvod k reklamaci.

23.07.2017

Vše OK.

Děkuji

15.07.2017

Kvalitní zboží a rychlé dodání.

Nevím o žádné.

Děkuji. snažíme se vždy o rychle doručení.Pokud je to možné.

30.06.2017

Rychlost a siroky vyber zbozi Spolehlivost hezky propracovane sperky nevsedniho typu

Děkuji

02.06.2017

kvalita triček HERRO BUFF

zatím nic

Jinde jsem koupil triko The Mountain, ale jeho kvalita je hnus. Vrátil jsem je a v Rivershop si objednal již 2x odzkoušenou kvalitu HERRO BUFF.

Děkuji. V současné době jsme získli ates o zdravotní nezávadnosti a kvalitě u dětských triček.

01.06.2017

Perfektní zboží Dobré ceny Velký výběr

-

Super obchod, náušnice krásné, kvalitní. Doporučuji.

DĚKUJI. M.Čajanek

22.05.2017

Vse probělo v pořadku a rychle. Bleskové doručení. Široký výběr zboží.

O žádných nevím.

Obchod doporučuji.

Děkuji

18.05.2017

rychle odpoved na email.

ziadne

Hladal som specificku vec a nasiel som presne co som hladal. Urcite doporucujem ak viete co hladate tam to najdete.

Děkuji, Těší nás spokojení zákazníci.

24.04.2017

kvalitní zboží za rozumnou cenu

Děkuji

06.03.2017

rychlost, vstřícnost

nevím

Doporučuji

Děkuji

24.02.2017

Bezvadná spolupráce. Po upřesnění požadavku, rychle vyhověno a vyřízeno.

Výborné jednání, rychlá dodávka, veškeré požadavky mimo objednávku velmi rychle vyřízeny. Doporučuji všem nákupy v tomto obchodě.

Děkujeme za vaše hodnocení.

12.02.2017

Vse probělo v pořadku a rychle.

O zadnych nevim.

Vrele doporucuji.

Děkujeme za vaše hodnocení.

12.02.2017

tovar pre motorkarou

doporucujem nakup aj ostatnim

Děkujeme

11.02.2017

široký výběr zboží bleskové doručení výborná komunikace možnost platby on line

Mají i zboží, které je jinak těžko k sehnání, rychle vyřízená objednávka, maximální spokojenost.

Děkujeme va vaše hodnocení

26.01.2017

Rychlé dodání, široký výběr produktů.

Po prvním nákupu těžko hodnotit.

Bez problémů, termín dodání odpovídá, komunikace funguje.

Děkujeme a budeme se těšit na další nákupy. Vždy se budeme snažit, aby jste byla spokojená.A nejen vy.

11.01.2017

Spokojenost, doporučuji.

Děkujeme

27.12.2016

rychlé solidní jednání okamžité reagování tel. při řešení problému nabídka náhradního řešení

nevím

doporučuji vstřícnost až nečekaná

Děkujem. Zákaznik by měl být vždy spokojeny.

11.12.2016

Přehledné stránky,super komunikace,rychlost dodání objednaného zboží,kvalita.....určitě všem doporučuji.

Děkujeme vám za vaši reakci.

03.12.2016

super

Díky

29.11.2016

Dostatečný výběr

O žádných nevím.

Doporučuji.

Díky

20.11.2016

Rychlost a kvalita zboží

Skvělé

Děkujeme za vaše hodnocení.

16.11.2016

Rychlost dodání zboží

Nevím

Doporučuji

Děkujeme.

08.11.2016

Příznivé ceny, komunikace.

Děkujeme za vaše hodnocení.

24.10.2016

super komunikacia a rychlost

-

odporucam

Děkujeme.

13.10.2016

- prehledne stranky, velky vyber - rychle dodani zbozi - objednala jsem panskou ocelovou nausnici s motivem motorky - moc se mi libilo detailni propracovani sperku

- uvitala bych jeste nejakou krabicku nebo treba organzovy pytlicek, ale nevadi, to je jen detail ;)

S nakupem jsem moc spokojena! Priteli (zarytemu motorkari) se nausnice s motivem chopperu velice libila. Ted ji nesunda. :) Dodani bylo velmi rychle, v prubehu par dni jsem si sla balicek vyzvednout na vydejni misto. Urcite mohu doporucit.

Děkujeme, těší nás vaše spokojenost.

11.09.2016

pohodlný nákup z domu

Děkuji.

10.09.2016

Pěkné zboží Dobré ceny Přehlednost Dobrá komunikace

O žádných nevím

Doporučuji všem

Děkujeme.

09.09.2016

velký výběr ne úplně tradičního zboží, našla jsem zde přesně, co jsem hledala. Příjemné ceny

trochu nepřehledný konec objednávky a volba dopravy

rozhodně bych doporučila.

snažili jsme se proces objednávky co jevíce zjednodušit. Zkusíme ještě přehodnotit nastavení a domluvit se z IT, zdali by nebylo možné udělat nějaké změny. Děkujeme za podnět a názor.

17.08.2016

Nevím, ráda si vybírám podle svých představ a v klidu z množství zboží.

Nevím.

Zrovna v tomto obchodě jsem našla to,co jsem potřebovala, ale to je individuální.

Díky. Těší nás , že jste našla šperk který vám vyhovuje.

11.08.2016

nakup z domova

o zadnych nevim

maximalni spokojenost

Děkujieme

09.07.2016

Zásilka odeslána v den objednání, druhý den jsem zboží již obdržela, sice mi poslali jeden kus jiný, než jsem si objednala, ale na základě telefonické reklamace bylo vše do dalšího dne vyřešeno. Zkráceně do dvou dnů od objednání jsem měla zásilku úplnou, i když došlo k omylu.

Velice kvalitní zboží za slušnou cenu, rychlé dodání, při reklamaci slušné jednání a rychlá náprava. Byla jsem nakonec velmi spokojená.

Děkuji.

28.06.2016

Solidní výběr. Dobré ceny! Vynikají komunikace!

Doprava PPL

Vřele doporučuji!

Nemůžeme ovlivnit chování přepravce PPL. Každé pochybení řešíme z jejich obchodním zástupcem. Děkuji za rezenci.

23.06.2016

Pekne stribro,vyzvednuti v zasilkovne

Mohu jen doporucit

Děkuji.

20.06.2016

Děkuji za velice vstřícný přístup pana Čajánka. Obchod velice doporučuji.

Děkuji a těší nás vaše spokojenost. M.Čajanek

03.06.2016

přehlednost

stylovka

Děkujeme.

23.05.2016

Kvalitní šperky od kováře z Thajska Velmi dobrá cena Dobré dělení zboží do kategorií Kvalitní fotky zboží Rychlá a srozumitelná komunikace

Obchod doporučuji hlavně pro opravdu kvalitní zboží za velmi dobrou cenu.

Děkujeme

23.05.2016

super sortiment, rychlost dodání

nic

DOporučuji pro nákup zboží,které se normálně v obchodech nevidí....

Děkuji a zboží budeme stále doplňovat o další zajímavé stylové šperky.

19.04.2016

možnost v klidu doma si vše promyslet a prohlédnout

Díky.

12.04.2016

Vždy bleskurychlé dodání Krásné šperky Dříve jsem řešila nevhodnou velikost prstenu, komunikace kvůli výměně byla skvělá a opět rychle zaslali prsten menší

Obchod na jedničku :)

Děkujeme. Jsme potěšení, když je náš zákazník spokojený.

20.03.2016

Hledala jsem zboží a natrefila na tento obchod. Majitel byl příjemný odpověděl mě na mé otázky a zboží jsem objednala. Byla jsem se vším spokojena tak obchod doporučuji..Až budu zase něco potřebovat zase to objednám tu v obchodě....Míša

Děkuji za vaši reakci. Těší nás vaše spokojenost a my se budeme těšit, že nás opět, poctíte svou návštěvou. Pěkný den.

08.03.2016

Široký výběr, dobrá komunikace, celkový dobrý pocit

Nemožnost zaslání Českou poštou, "neviditelná" prodejna

Doporučuji, ale není to pro každého...

Děkuji. Jak je to s Českou poštou, bylo již vysvětleno.Nechápu prosím souvislost ,,neviditelná prodejna". Kamennou prodejnu nemáme. Jsme velkoobchod a E-shop. Nepochopil jsem jak to myslíte ,,že to není pro každého ". Máme sice do jisté míry - specifické zboží . Ale co nemáme zde ..máme v našem druhém E.shopu. Ten je zaměřen na decentnější styl. Hlavně pro ženy. možná naivně věřím že si u nás vybere..téměř každý. ..ale děkuji za Váši reakaci a podnět. M.. Čajanek

04.03.2016

Přehlednost webových stránek,dobrý sortiment zboží.

Nemní možnost zaslání zboží prostřednictvím České pošty.

Dobrý obchod,rozumné ceny.

S Českou poštou nemáme uzavřenou smlouvu. Podmínky které, požadují jsou pro nás nevýhodné a v podstatě bychom museli zvýšit cenu dopravy a dobírky u tohoto přepravce. Což by asi bylo pro zákazníky nepřijatelné. Pokud by se cena dopravy a dobírky přiblížila k cenám konkurence PPL, DPD. Určitě bychom jejich služeb využívali. Patrně nejsem pro ČP zajímavým partnerem, takže není možno se dohodnout.

03.03.2016

sortiment,přehlednost

nevim o žádné

Byla jsem spokojena

Děkujeme a těší nás Vaše spokojenost.

29.02.2016

široký sortiment možnost odběru v zásilkovně krátká dodací lhůta

o žádných nevím

super, určitě vyzkoušejte

Děkuji

18.02.2016

- komunikace - přístup k zákazníkovi - sortiment

- žádné

Perfektní přístup k zákazníkovi a znalost sortimentu v obchodě.

Děkujeme.

08.02.2016

spolehlivost dodání

neznám

dobrý e-shop

Díky.

28.01.2016

Rychlé a bezproblémové jednání. Ochota.

Neobjevil sem.

Naprostá spokojenost. Rychlé a bezproblémové jednání.

Těší nás vaše spokojenost a děkujeme.

23.01.2016

Krásné zboží, příjemné ceny a super komunikace

O ničem nevím

Děkujeme.

20.01.2016

Horší komunikace

Velmi dobrý

Vždy, dle možnosti se snažíme odpovědět a reagovat, čili komunikovat. Pokud ve vašem případě tomu tak nebylo.. Omlouvám se a polepšíme se.Děkujeme

18.01.2016

O žádných nevím

Já byla spokojená.Vše proběhlo v pohodě.

Děkuji.

13.01.2016

úžasný váběr, skvělé ceny

Děkuji.

08.01.2016

Ceny

Noc

Doporučuji

Děkuji

08.01.2016

obchod mi nabídl přesně to co jsem si přál

naprostá spokojenost

Díky

28.12.2015

vstřícné jednání majitele, rychlé dodání, zboží odpovídající obrázku / ještě hezčí /

neznám

Rozhodně doporučuji

Děkuji, těší nás Vaše reakce.

27.12.2015

Skvělá komunikace s majitelem obchodu. Mail i tel. Vše dle domluvy.

Vše v pořádku skvělý obchod.

Děkujeme.

26.12.2015

Rychlost

Doporučuji

Děkujeme

10.12.2015

Sháněl jsem svému čtyřletému synovi tričko AC DC,tento obchod měl jako jediný v nabídce tričko s odpovídající velikostí a za velmi dobrou cenu.Jako bonus komunikace na jedničku a tričko jsem za 2 dny vyzvedával na uložence.DOPORUČUJI

nic

Děkujeme. Nabízíme trička pro male motorkáře a vždy je vidět radost. Nabídku budeme doplňovat o nové motivy.

24.11.2015

Vše v pořádku, až na doručovací službu DPD, zboží bylo zaplacené předem a aniž by mě kurýr kontaktoval o doručování zásilky, narval mi bublinkovou obálku do schránky ze které nešla pomalu vyndat. Vzhledem k tomu, že v obálce byli šperky, nepřišlo mi to vhodné. Jinak s eshopem jsem velice spokojena.

Dobrý den. Děkujeme za toto upozornění. Platíme přepravním společnostem za profesionální služby. Tento problém sdělím DPD a upozorním je na toto pochybení. Děkuji.

Další informace
Přejete si zasílat novinky mailem ?
Patička stránek

https://dl.dropboxusercontent.com/s/ntdbzsbm2ck6wz4/vbm_blugrad01.png?dl=0              

https://dl.dropboxusercontent.com/s/h0a5jbrs44hqpjx/VBV%20png.png?dl=0

https://dl.dropboxusercontent.com/s/nvlzs6nk8tda2ni/mc_vrt_opt_pos_73_2x.png?dl=0

https://dl.dropboxusercontent.com/s/2hx3ex2x4ff9l9v/ME.png?dl=0

https://account.gopay.com/download/gopay_bannery-modre.png?_ga=1.116694342.1972163973.1489593573

 

FacebookLogo.png

 

Česko Katalog - Katalog firem

 

CZIN.eu

Pagerank změřil www.CZIN.eu

Copyright © www.rivershop.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.rivershop.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK