CZK EUR
Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

17.08.2020

rychlé dodání, spokojenost se zbožím

15.08.2020

Rychlé doručení...

20.07.2020

Rychlost, spolehlivost, kvalita

Velká spokojenost

Děkujeme

17.07.2020

Určitě doporučuji, velký výběr neee tuctových šperků... Stříbro je za velmi příznivé ceny, takže je jemné, tenké a drobné.. Jasně že za 100 až 200 Kč nemůže nikdo očekávat výrazný a masivní kus... ;-) Za mne originální kousky, které neseženete v každém obchodě...

Ceny AG šperků se stanovují dle váhy. Děkujeme za kladnou reakci. Potěšilo nás to pěkný den

17.07.2020

Rychlost vyrizeni Kvalita vyrobku

Děkujeme

16.07.2020

+ perfektní komunikace s obchodem - nic

Děkujeme

12.07.2020

rychlost vse ok

Děkujeme

29.06.2020

Objednávala jsem po prve, všechno OK.

Doufáme že nás ještě navštívíte. Děkujeme

04.06.2020

Rychlé dodání Ochota pomoct při vyřešení problému Zasílání infa o stavu objednávky

Žádná

Děkujeme

02.06.2020

rychlost

dobrý den. snažíme se vždy zboží odeslat co možná nejrychleji. Děkujeme.

31.05.2020

Rychlé vyskladnění Ochota při řešení problému s platbou, zaviněném mou chybou

Příkladné a velmi rychlé jednání při vrácení duplicitní platby. Děkuji.

Tohle je určitě samozřejmosti. Děkujeme z nákup.

18.05.2020

kvalitní produkt rychlost dodání

Děkujeme.

09.03.2020

+ rychlost vyřízení, nakupoval jsem podruhé a né naposled - nic

Budeme se těšit na další vaši návštěvu našeho obchodu. Pěkný den. Děkujeme.

13.01.2020

Dobrý obchod a velmi oceňuji rychlost odeslání objednávky. Jediné co bych ještě uvítala, tak možnost (klidně za příplatek) si nechat šperk zaslat v pevné plastové krabičce.

Dárkovou krabičku je možné přiobjednat v kategorii ,,krabičky na šperky". Děkujeme za vaši reakci

08.01.2020

Naušnice super,nádherná taťka měl obrovskou radost,doprava rychlá a levná.

Naušnice byla jen v pytlíčku,byla bych radši kdyby ta naušnice byla bezpečněji v krabičce než takhle odbyté.

Určitě expedici našeho zboží ,,neodbýváme". Snažíme se o co nejnižší cenu zboží. Takže, klasický zboží odesíláme v bezpečnostní bublinkové obálce. Pokud se jedná o jemné šperky / náušnice / jsou vloženy do plastového uzavíratelného sáčku. Většinou jej ještě vyplníme pěnovým elementem. A vše je vloženo do kartonového obalu. Cele balení je taktéž označeno nálepkou křehké. Vzhledem k ceně náušnice by balení do krabičky bylo navýšení ceny. Rovněž to neřeší bezpečnost. Stane se že přepravce vloží na balení neúměrně těžký předmět /balík/ a dojde k deformaci zásilky. a tomu nezabrání ani papírová krabička. To je ovšem vyjímečná situace. Ovšem je to nárok na reklamaci kterou bohužel musíme řešit s přepravcem. A řešíme ve prospěch zákazníka, výměnou zboží nebo vrácením peněz. Je potřeba při zjevném poškození zásilku nepřebírat. Z důvodu viditelného poškození. Děkujeme za vaši připomínku.

29.12.2019

Kvalitní zboží, rychle doručení

Děkujeme.

23.12.2019

Rychlost a spolehlivost.

Díky.

16.12.2019

Velmi rychle dodání

Potěší nás spokojenost našeho zákazníka.

07.12.2019

Vše v naprostém pořádku

Díky.

02.12.2019

OK

Děkujeme.

10.11.2019

Veliký výběr

Naprostá spokojenost s obchodem. Veliký výběr, blesková rychlost dodání. Super.

Děkujeme.

30.10.2019

rychlovka super $

Pokud je to možné, odesíláme zboží v co nejkratším termínu. Někdy i v den vytvoření objednávky. Pokud je uskutečněna před příjezdem kurýra přepravní společnosti. Děkujeme za reakci. M.ČAJANEK

08.10.2019

Stránky budí v dnešní dojem zastaralého designu, avšak vše ostatní funguje naprosto perfektně!

Řešení eshopu mám pronajeté a vcelku jsme s ním spokojení. Taktéž i naši zákazníci. Před nějakou dobou cca 2 roky jsme jej nechali dle možnostiti upravit. Změnili grafiku. Vše dle možnosti poskytovatele a možnosti celkového řešení dané platformy. Jistě máte pravdu, že v dnešní době jsou modernější eshopvé řešení. Můžeme se obrátit někde jinde, ale je to vždy o ceně a přístupu a mnoha dalších aspektech nutných k provozování e.obchodu. Děkuji za vaš podnět a celkovou reakci. M. Čajanek

14.09.2019

přehledný eshop, podrobné informace a fotky, ochota, rychlé dodání, kvalitní zboží, velmi dobrá zkušenost

přehledný eshop, podrobné informace a fotky, ochota, dodání obratem, kvalitní zboží za velmi dobré ceny, výborná zkušenost hned napoprvé, doporučuji všem

Děkujeme. Určitě nás těší vaše spokojenost.

30.08.2019

Velký výběr zboží, kvalita.

Díky

11.08.2019

Výborná komunikace Rychlost dodání

Zatím nic,o čem bych věděl

Děkujeme

05.08.2019

krásný výrobek dobře propracovaný přívěšek rychlost dodání

Děkujeme

11.07.2019

Bleskové odeslání zboží po zaplacení objednávky

Snažíme se zboží odeslat vždy v co možná nejkratší době. Děkujeme.

05.07.2019

V klidu domova si vyberu z zboží a je mi doručeno až do pacek domů

Děkujeme

23.06.2019

přes prvotní chybu dodávky, bylo všechno následně rychle a správně vyřešeno a přístup prodejce hodnotím jak velmi vstřícný.

Ano chyba byla na naši straně. Občas se to může stát a stává se. Důležité je chyby napravovat ke spokojenosti klienta. Děkuji za pochopení a za kladnou reakci.

09.05.2019

Velmi dobrá!!! Doporučuji!!!

Doporučuji všem!

Děkujeme. Těší nás spokojení zákazníci.

07.05.2019

Bezproblémová komunikace, bleskové dodání a super ceny.

Děkujeme

25.04.2019

vše bezproblémové

Děkujeme za pozitivní reakci.

29.03.2019

nákup z domova a zajímavá nabídka

nakoupil jsem prvně a spokojenost

Děkujeme a určitě nás potěšíte vaši příšti návšrěvou.

13.03.2019

Dobry vyber stribrnych privesku.Dobra cena.

Děkujeme

18.02.2019

rychlost

Děkujeme

05.02.2019

Rychlost dodání Dobrá komunikace přes Facebook Široký sortiment Spolehlivost Dobré ceny i slevy Zásilkovna v místě bydliště Krásné šperky Přehlednost webových stránek Krátká dodací lhůta

DĚKUJEME, těší nás vaše recenze.

31.01.2019

skvela komunikace

Děkujeme

08.01.2019

Komunikace Poradí s výběrem Ceny Rychlost dodání

Díky

26.12.2018

Zboží, které jsem jinde nenašla. Ochota. Naprostá spokojenost.

Děkujeme

05.12.2018

Rychlý, spolehlivý

Děkujeme, těší nás spokojení zákazníci.

19.11.2018

Přehlednost nabídky Rychlé dodání

Nic

Děkujeme.

05.11.2018

velice rychlé dodání

Děkujeme.

10.10.2018

Mají věci, co jinde nenajdeš ;)

Díky. Snažíme se mít odlišné věci od konkurence.

07.10.2018

Rychlost dodání, kvalita

Děkuji. Miroslav Čajanek

05.09.2018

výborná komunikace s obchodem

Děkujeme

13.08.2018

Rychle a kvalitně

26.07.2018

Výborná komunikace

25.07.2018

Kvalitní produkty, velmi rychlé dodání.

Děkuji. Miroslav Čajanek

25.07.2018

zboží bylo obratem doručeno

Díky

10.07.2018

ochota a rychlost

Díky

03.06.2018

ochota, bleskové dodání

Děkuji za kladné hodnocení.

17.05.2018

vše bez problému, rychlé vyřézení

Děkujeme

09.05.2018

Dobrá komunikace a rychlost

Děkuji. Snažíme se vždy vyhovět co nejrychleji.

26.04.2018

velka spokojenost

Děkuji.

23.04.2018

super

Pěkně děkuji, těší nás vaše spokojenost.

13.04.2018

rychlé odeslání dobrá cena

Děkuji

06.02.2018

S obchodem jsem byla velmi spokojena. Chválím. Objednávka i její doručení proběhly rychle a v pořádku. Zástupce obchodu byl velmi ochotný a vstřícný.

Děkuji, Těší nás vaše spokojenost.

07.01.2018

Velký výběr a slušné ceny

Díky.

30.12.2017

Rychlost dodani Kvalitní zboží, odpovídající fotu

Jeden den objednáte, druhý den obdrzite.... A to i v době nákupu vánočních dárků.

Děkujeme.

21.12.2017

Velice rychlá odpověď na dotaz,rychlé vyřízení a dodání.Super obchod a náušničky krásné.Děkuji.

Děkuji.

21.12.2017

Rychlé dodání Objednané zboží odpovídalo mé představě

Nic

Díky.

17.12.2017

Veľmi ústretoví personál! Tovar, ktorý som objednal a medzičasom sa vypredal, mi stiahli z inej distribúcie a doručili včas!

Zažil som naozaj skvelý obchodnícky prístup. Tovar v malej hodnote (13 €),na ktorom mi veľmi záležalo, mi zohnali, hoci ho už nemali na sklade. Doprava z ČR do SR veľmi rýchla a bezproblémová (zásilkovna).

Děkuji.

15.12.2017

velmi rychlá komunikace i zaslání zboží, vše v naprostém pořádku

žádné

V tomto obchodu jsem si objednala naušnice a došla mi každá jiná. Obě byly dost titěrné, takže předpokládám, že taková záměna se může stát omylem každému. Navíc jsem si této skutečnosti všimla až po delší době v domnění, že už asi ani nebudu mít nárok na výměnu. Velice mě překvapilo bryskní jednání této společnosti, kde mi okamžitě odpověděli, že se za tuto chybu omlouvají a že mi mohou zaslat novou naušnici zdarma nebo vrátit peníze. Zě mě profesionální, prozákaznické jednání.

Děkuj. Omlouváme se i zde. Za omyl v zásilce, byla to naše chyba. Vše bylo vyřešeno doufám k vaši spokojenosti.

10.12.2017

Jsem spokojená.Baliček došl v pořádku.Nepoškozený.

Děkuji

04.12.2017

Bleskové vyřízení objednávky

V jeden a tentýž den bylo zboží objednáno, zabaleno a vypraveno, takže na druhý den již bylo připraveno vyzvednutí na zásilkovně. Chválím:-)

Děkuji za pochvalu. Těší nás vaše spokojenost Miroslav

30.11.2017

Četná informovanost na mailu. Možnost sledovat svou zásilku.

Vše přišlo v pořádku, neporušené a v termínu.

Také vám moc děkujeme. Miroslav

29.11.2017

rychla komunikacia a vybavenie objednavky

Spkojenost našich zákazníků, nás velice těší. Děkuji. Miroslav

27.11.2017

rychlé jednání

Děkujeme Miroslav

16.11.2017

velice vstřícní a ochotní, zavolají, pokud je nejasnost, zboží přišlo vždy v pořádku

Velice nás to těší a děkujeme. Miroslav

11.11.2017

Rychlost, skvele zbozi

Žádná

Děkuji. M.Čajanek

10.11.2017

Zboží které jsem nikde jinde nenašla.

Super komunikace, krásné zboží, rychlé odeslání. Tento obchod rozhodně všem doporučuji.

To jsme rádi že jste našla v naší nabídce co vám nebo někomu udělalo radost.

06.11.2017

velmi dobrá komunikace

Díky

02.11.2017

V obchodě jsem sehnal hledané zboží a za rozumnou cenu. Dodávka byla rychlá. Nemám co bych vytknul.

Jsme rádi že jste spokojeni s našimi produkty. Děkujeme

31.10.2017

Dobrá komunikace, rychlé dodání, kvalitní zboží, originální výrobky, slušné ceny

DÍKY

30.10.2017

kvalitní produkt, přehlednost stránek, široký sortiment

nevím

super,doporučuji

Děkuji. M. Čajanek

25.10.2017

kvalita

pohoda

Děkuji

23.10.2017

Není co vytknout. Spokojenost.

Děkuji. Jsme potěšni,spokojenosti našich zákazníku.

03.10.2017

Velmi ochotný pán výborná komunikace, bohužel jsem to zadrbal já a nestihnul jsem si vyzvednout zboží.

Děkuji za hodnocení. M.Čajanek.

02.10.2017

velmi široký sortiment naprosto ojedinělých a krásných věciček dobrá komunikace bleskurychlé dodání

Intuitivně jsem si vybrala tento obchod - toto byl můj první nákup - a ukázalo se, že jsem udělala moc dobře. Jakmile budu potřebovat cokoliv ze sortimentu Ag, nakoupím si - a to VÝHRADNĚ - v tomto obchodě. Moc děkuji, jsem opravdu velmi spokojena.

Děkuji, těší nás vaše spokojenost. Budeme se těšit na další nákoup.

25.09.2017

výběr u stolu v počítači...výborná komunikace a domluva s prodejcem

Děkuji.

09.08.2017

rychlý, zboží odpovídá nabídce

Děkuji

07.08.2017

Dorucenie super spokojnost akurat som bol nespokojny zemi privesok strieborny po dvoch hodinach scernal , ale jeto pochopitelne kazdy pot reaguje na sperk inak , bohuzial som ho musel vratit ale do ocelovych sperkou pojdem dakujem

Už jsem vám na toto reagoval v odpovědi emailem. U každého je reakce na šperky AG jiná.Někdy se může stát a stává se, že pokud je horké počasi a člověk se potí.Reaguje AG na toto černáním. Většinou pak následně stačí povrch vyčistit.Pokud je pot agresivní a poškodi povrch do hloubky. Není možne ho vyčistit běžným způsobem. Toto není vada a důvod k reklamaci.

23.07.2017

Vše OK.

Děkuji

15.07.2017

Kvalitní zboží a rychlé dodání.

Nevím o žádné.

Děkuji. snažíme se vždy o rychle doručení.Pokud je to možné.

30.06.2017

Rychlost a siroky vyber zbozi Spolehlivost hezky propracovane sperky nevsedniho typu

Děkuji

02.06.2017

kvalita triček HERRO BUFF

zatím nic

Jinde jsem koupil triko The Mountain, ale jeho kvalita je hnus. Vrátil jsem je a v Rivershop si objednal již 2x odzkoušenou kvalitu HERRO BUFF.

Děkuji. V současné době jsme získli ates o zdravotní nezávadnosti a kvalitě u dětských triček.

01.06.2017

Perfektní zboží Dobré ceny Velký výběr

-

Super obchod, náušnice krásné, kvalitní. Doporučuji.

DĚKUJI. M.Čajanek

22.05.2017

Vse probělo v pořadku a rychle. Bleskové doručení. Široký výběr zboží.

O žádných nevím.

Obchod doporučuji.

Děkuji

18.05.2017

rychle odpoved na email.

ziadne

Hladal som specificku vec a nasiel som presne co som hladal. Urcite doporucujem ak viete co hladate tam to najdete.

Děkuji, Těší nás spokojení zákazníci.

24.04.2017

kvalitní zboží za rozumnou cenu

Děkuji

06.03.2017

rychlost, vstřícnost

nevím

Doporučuji

Děkuji

24.02.2017

Bezvadná spolupráce. Po upřesnění požadavku, rychle vyhověno a vyřízeno.

Výborné jednání, rychlá dodávka, veškeré požadavky mimo objednávku velmi rychle vyřízeny. Doporučuji všem nákupy v tomto obchodě.

Děkujeme za vaše hodnocení.

12.02.2017

Vse probělo v pořadku a rychle.

O zadnych nevim.

Vrele doporucuji.

Děkujeme za vaše hodnocení.

12.02.2017

tovar pre motorkarou

doporucujem nakup aj ostatnim

Děkujeme

11.02.2017

široký výběr zboží bleskové doručení výborná komunikace možnost platby on line

Mají i zboží, které je jinak těžko k sehnání, rychle vyřízená objednávka, maximální spokojenost.

Děkujeme va vaše hodnocení

26.01.2017

Rychlé dodání, široký výběr produktů.

Po prvním nákupu těžko hodnotit.

Bez problémů, termín dodání odpovídá, komunikace funguje.

Děkujeme a budeme se těšit na další nákupy. Vždy se budeme snažit, aby jste byla spokojená.A nejen vy.

11.01.2017

Spokojenost, doporučuji.

Děkujeme

27.12.2016

rychlé solidní jednání okamžité reagování tel. při řešení problému nabídka náhradního řešení

nevím

doporučuji vstřícnost až nečekaná

Děkujem. Zákaznik by měl být vždy spokojeny.

11.12.2016

Přehledné stránky,super komunikace,rychlost dodání objednaného zboží,kvalita.....určitě všem doporučuji.

Děkujeme vám za vaši reakci.

Další informace
Přejete si zasílat novinky mailem ?
Patička stránek

 

https://dl.dropboxusercontent.com/s/ntdbzsbm2ck6wz4/vbm_blugrad01.png?dl=0              

https://dl.dropboxusercontent.com/s/h0a5jbrs44hqpjx/VBV%20png.png?dl=0

https://dl.dropboxusercontent.com/s/nvlzs6nk8tda2ni/mc_vrt_opt_pos_73_2x.png?dl=0

https://dl.dropboxusercontent.com/s/2hx3ex2x4ff9l9v/ME.png?dl=0

https://account.gopay.com/download/gopay_bannery-modre.png?_ga=1.116694342.1972163973.1489593573

 

FacebookLogo.png

 

CZIN.eu                          Česko Katalog - Katalog firem

      

 

 

 

Copyright © www.rivershop.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.rivershop.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK