CZK EUR
Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

16.11.2017

velice vstřícní a ochotní, zavolají, pokud je nejasnost, zboží přišlo vždy v pořádku

11.11.2017

Rychlost, skvele zbozi

Žádná

Děkuji. M.Čajanek

10.11.2017 Miluše

Zboží které jsem nikde jinde nenašla.

Super komunikace, krásné zboží, rychlé odeslání. Tento obchod rozhodně všem doporučuji.

To jsme rádi že jste našla v naší nabídce co vám nebo někomu udělalo radost.

06.11.2017

velmi dobrá komunikace

Díky

02.11.2017 Honza

V obchodě jsem sehnal hledané zboží a za rozumnou cenu. Dodávka byla rychlá. Nemám co bych vytknul.

Jsme rádi že jste spokojeni s našimi produkty. Děkujeme

31.10.2017 Martina

Dobrá komunikace, rychlé dodání, kvalitní zboží, originální výrobky, slušné ceny

DÍKY

30.10.2017 Pája

kvalitní produkt, přehlednost stránek, široký sortiment

nevím

super,doporučuji

Děkuji. M. Čajanek

25.10.2017

kvalita

pohoda

Děkuji

23.10.2017 e.44

Není co vytknout. Spokojenost.

Děkuji. Jsme potěšni,spokojenosti našich zákazníku.

03.10.2017 Sikorka

Velmi ochotný pán výborná komunikace, bohužel jsem to zadrbal já a nestihnul jsem si vyzvednout zboží.

Děkuji za hodnocení. M.Čajanek.

02.10.2017 Jitka Gaia

velmi široký sortiment naprosto ojedinělých a krásných věciček dobrá komunikace bleskurychlé dodání

Intuitivně jsem si vybrala tento obchod - toto byl můj první nákup - a ukázalo se, že jsem udělala moc dobře. Jakmile budu potřebovat cokoliv ze sortimentu Ag, nakoupím si - a to VÝHRADNĚ - v tomto obchodě. Moc děkuji, jsem opravdu velmi spokojena.

Děkuji, těší nás vaše spokojenost. Budeme se těšit na další nákoup.

25.09.2017 JuBR

výběr u stolu v počítači...výborná komunikace a domluva s prodejcem

Děkuji.

09.08.2017 Jasmína

rychlý, zboží odpovídá nabídce

Děkuji

07.08.2017 Mirek

Dorucenie super spokojnost akurat som bol nespokojny zemi privesok strieborny po dvoch hodinach scernal , ale jeto pochopitelne kazdy pot reaguje na sperk inak , bohuzial som ho musel vratit ale do ocelovych sperkou pojdem dakujem

Už jsem vám na toto reagoval v odpovědi emailem. U každého je reakce na šperky AG jiná.Někdy se může stát a stává se, že pokud je horké počasi a člověk se potí.Reaguje AG na toto černáním. Většinou pak následně stačí povrch vyčistit.Pokud je pot agresivní a poškodi povrch do hloubky. Není možne ho vyčistit běžným způsobem. Toto není vada a důvod k reklamaci.

23.07.2017 romulusw

Vše OK.

Děkuji

15.07.2017 Karel

Kvalitní zboží a rychlé dodání.

Nevím o žádné.

Děkuji. snažíme se vždy o rychle doručení.Pokud je to možné.

30.06.2017 Jana

Rychlost a siroky vyber zbozi Spolehlivost hezky propracovane sperky nevsedniho typu

Děkuji

02.06.2017 PEPA

kvalita triček HERRO BUFF

zatím nic

Jinde jsem koupil triko The Mountain, ale jeho kvalita je hnus. Vrátil jsem je a v Rivershop si objednal již 2x odzkoušenou kvalitu HERRO BUFF.

Děkuji. V současné době jsme získli ates o zdravotní nezávadnosti a kvalitě u dětských triček.

01.06.2017 Dominik Bártů

Perfektní zboží Dobré ceny Velký výběr

-

Super obchod, náušnice krásné, kvalitní. Doporučuji.

DĚKUJI. M.Čajanek

22.05.2017 Čenda

Vse probělo v pořadku a rychle. Bleskové doručení. Široký výběr zboží.

O žádných nevím.

Obchod doporučuji.

Děkuji

18.05.2017 Jonas

rychle odpoved na email.

ziadne

Hladal som specificku vec a nasiel som presne co som hladal. Urcite doporucujem ak viete co hladate tam to najdete.

Děkuji, Těší nás spokojení zákazníci.

24.04.2017 Dobroděj

kvalitní zboží za rozumnou cenu

Děkuji

06.03.2017 Lada

rychlost, vstřícnost

nevím

Doporučuji

Děkuji

24.02.2017 Jiří

Bezvadná spolupráce. Po upřesnění požadavku, rychle vyhověno a vyřízeno.

Výborné jednání, rychlá dodávka, veškeré požadavky mimo objednávku velmi rychle vyřízeny. Doporučuji všem nákupy v tomto obchodě.

Děkujeme za vaše hodnocení.

12.02.2017 manas

Vse probělo v pořadku a rychle.

O zadnych nevim.

Vrele doporucuji.

Děkujeme za vaše hodnocení.

12.02.2017 cetny jastrab

tovar pre motorkarou

doporucujem nakup aj ostatnim

Děkujeme

11.02.2017

široký výběr zboží bleskové doručení výborná komunikace možnost platby on line

Mají i zboží, které je jinak těžko k sehnání, rychle vyřízená objednávka, maximální spokojenost.

Děkujeme va vaše hodnocení

26.01.2017 Lucka

Rychlé dodání, široký výběr produktů.

Po prvním nákupu těžko hodnotit.

Bez problémů, termín dodání odpovídá, komunikace funguje.

Děkujeme a budeme se těšit na další nákupy. Vždy se budeme snažit, aby jste byla spokojená.A nejen vy.

11.01.2017

Spokojenost, doporučuji.

Děkujeme

27.12.2016 jj

rychlé solidní jednání okamžité reagování tel. při řešení problému nabídka náhradního řešení

nevím

doporučuji vstřícnost až nečekaná

Děkujem. Zákaznik by měl být vždy spokojeny.

11.12.2016 Jestřáb

Přehledné stránky,super komunikace,rychlost dodání objednaného zboží,kvalita.....určitě všem doporučuji.

Děkujeme vám za vaši reakci.

03.12.2016

super

Díky

29.11.2016 Martina

Dostatečný výběr

O žádných nevím.

Doporučuji.

Díky

20.11.2016 Hanka

Rychlost a kvalita zboží

Skvělé

Děkujeme za vaše hodnocení.

16.11.2016

Rychlost dodání zboží

Nevím

Doporučuji

Děkujeme.

08.11.2016

Příznivé ceny, komunikace.

Děkujeme za vaše hodnocení.

24.10.2016 n.z.

super komunikacia a rychlost

-

odporucam

Děkujeme.

13.10.2016 Sarka

- prehledne stranky, velky vyber - rychle dodani zbozi - objednala jsem panskou ocelovou nausnici s motivem motorky - moc se mi libilo detailni propracovani sperku

- uvitala bych jeste nejakou krabicku nebo treba organzovy pytlicek, ale nevadi, to je jen detail ;)

S nakupem jsem moc spokojena! Priteli (zarytemu motorkari) se nausnice s motivem chopperu velice libila. Ted ji nesunda. :) Dodani bylo velmi rychle, v prubehu par dni jsem si sla balicek vyzvednout na vydejni misto. Urcite mohu doporucit.

Děkujeme, těší nás vaše spokojenost.

11.09.2016 anita

pohodlný nákup z domu

Děkuji.

10.09.2016 gilljana

Pěkné zboží Dobré ceny Přehlednost Dobrá komunikace

O žádných nevím

Doporučuji všem

Děkujeme.

09.09.2016 cb.dada

velký výběr ne úplně tradičního zboží, našla jsem zde přesně, co jsem hledala. Příjemné ceny

trochu nepřehledný konec objednávky a volba dopravy

rozhodně bych doporučila.

snažili jsme se proces objednávky co jevíce zjednodušit. Zkusíme ještě přehodnotit nastavení a domluvit se z IT, zdali by nebylo možné udělat nějaké změny. Děkujeme za podnět a názor.

17.08.2016 Jitřenka

Nevím, ráda si vybírám podle svých představ a v klidu z množství zboží.

Nevím.

Zrovna v tomto obchodě jsem našla to,co jsem potřebovala, ale to je individuální.

Díky. Těší nás , že jste našla šperk který vám vyhovuje.

11.08.2016 Masha

nakup z domova

o zadnych nevim

maximalni spokojenost

Děkujieme

09.07.2016 Edita

Zásilka odeslána v den objednání, druhý den jsem zboží již obdržela, sice mi poslali jeden kus jiný, než jsem si objednala, ale na základě telefonické reklamace bylo vše do dalšího dne vyřešeno. Zkráceně do dvou dnů od objednání jsem měla zásilku úplnou, i když došlo k omylu.

Velice kvalitní zboží za slušnou cenu, rychlé dodání, při reklamaci slušné jednání a rychlá náprava. Byla jsem nakonec velmi spokojená.

Děkuji.

28.06.2016 Jarda

Solidní výběr. Dobré ceny! Vynikají komunikace!

Doprava PPL

Vřele doporučuji!

Nemůžeme ovlivnit chování přepravce PPL. Každé pochybení řešíme z jejich obchodním zástupcem. Děkuji za rezenci.

23.06.2016 martas

Pekne stribro,vyzvednuti v zasilkovne

Mohu jen doporucit

Děkuji.

20.06.2016 Lada

Děkuji za velice vstřícný přístup pana Čajánka. Obchod velice doporučuji.

Děkuji a těší nás vaše spokojenost. M.Čajanek

03.06.2016 kremla

přehlednost

stylovka

Děkujeme.

23.05.2016 Ondra

Kvalitní šperky od kováře z Thajska Velmi dobrá cena Dobré dělení zboží do kategorií Kvalitní fotky zboží Rychlá a srozumitelná komunikace

Obchod doporučuji hlavně pro opravdu kvalitní zboží za velmi dobrou cenu.

Děkujeme

23.05.2016 ivanab

super sortiment, rychlost dodání

nic

DOporučuji pro nákup zboží,které se normálně v obchodech nevidí....

Děkuji a zboží budeme stále doplňovat o další zajímavé stylové šperky.

19.04.2016 ája

možnost v klidu doma si vše promyslet a prohlédnout

Díky.

12.04.2016 Petra B.

Vždy bleskurychlé dodání Krásné šperky Dříve jsem řešila nevhodnou velikost prstenu, komunikace kvůli výměně byla skvělá a opět rychle zaslali prsten menší

Obchod na jedničku :)

Děkujeme. Jsme potěšení, když je náš zákazník spokojený.

20.03.2016 Michaela B.

Hledala jsem zboží a natrefila na tento obchod. Majitel byl příjemný odpověděl mě na mé otázky a zboží jsem objednala. Byla jsem se vším spokojena tak obchod doporučuji..Až budu zase něco potřebovat zase to objednám tu v obchodě....Míša

Děkuji za vaši reakci. Těší nás vaše spokojenost a my se budeme těšit, že nás opět, poctíte svou návštěvou. Pěkný den.

08.03.2016 Shpekkie

Široký výběr, dobrá komunikace, celkový dobrý pocit

Nemožnost zaslání Českou poštou, "neviditelná" prodejna

Doporučuji, ale není to pro každého...

Děkuji. Jak je to s Českou poštou, bylo již vysvětleno.Nechápu prosím souvislost ,,neviditelná prodejna". Kamennou prodejnu nemáme. Jsme velkoobchod a E-shop. Nepochopil jsem jak to myslíte ,,že to není pro každého ". Máme sice do jisté míry - specifické zboží . Ale co nemáme zde ..máme v našem druhém E.shopu. Ten je zaměřen na decentnější styl. Hlavně pro ženy. možná naivně věřím že si u nás vybere..téměř každý. ..ale děkuji za Váši reakaci a podnět. M.. Čajanek

04.03.2016

Přehlednost webových stránek,dobrý sortiment zboží.

Nemní možnost zaslání zboží prostřednictvím České pošty.

Dobrý obchod,rozumné ceny.

S Českou poštou nemáme uzavřenou smlouvu. Podmínky které, požadují jsou pro nás nevýhodné a v podstatě bychom museli zvýšit cenu dopravy a dobírky u tohoto přepravce. Což by asi bylo pro zákazníky nepřijatelné. Pokud by se cena dopravy a dobírky přiblížila k cenám konkurence PPL, DPD. Určitě bychom jejich služeb využívali. Patrně nejsem pro ČP zajímavým partnerem, takže není možno se dohodnout.

03.03.2016

sortiment,přehlednost

nevim o žádné

Byla jsem spokojena

Děkujeme a těší nás Vaše spokojenost.

29.02.2016 Miri

široký sortiment možnost odběru v zásilkovně krátká dodací lhůta

o žádných nevím

super, určitě vyzkoušejte

Děkuji

18.02.2016 Mirda

- komunikace - přístup k zákazníkovi - sortiment

- žádné

Perfektní přístup k zákazníkovi a znalost sortimentu v obchodě.

Děkujeme.

08.02.2016 kasiopea

spolehlivost dodání

neznám

dobrý e-shop

Díky.

28.01.2016 Matěj

Rychlé a bezproblémové jednání. Ochota.

Neobjevil sem.

Naprostá spokojenost. Rychlé a bezproblémové jednání.

Těší nás vaše spokojenost a děkujeme.

23.01.2016 Petra

Krásné zboží, příjemné ceny a super komunikace

O ničem nevím

Děkujeme.

20.01.2016 marykrat

Horší komunikace

Velmi dobrý

Vždy, dle možnosti se snažíme odpovědět a reagovat, čili komunikovat. Pokud ve vašem případě tomu tak nebylo.. Omlouvám se a polepšíme se.Děkujeme

18.01.2016 vl.

O žádných nevím

Já byla spokojená.Vše proběhlo v pohodě.

Děkuji.

13.01.2016 Sandra

úžasný váběr, skvělé ceny

Děkuji.

08.01.2016 Bandit2001

Ceny

Noc

Doporučuji

Děkuji

08.01.2016 František Krepčík

obchod mi nabídl přesně to co jsem si přál

naprostá spokojenost

Díky

28.12.2015 Jana

vstřícné jednání majitele, rychlé dodání, zboží odpovídající obrázku / ještě hezčí /

neznám

Rozhodně doporučuji

Děkuji, těší nás Vaše reakce.

27.12.2015 Venca

Skvělá komunikace s majitelem obchodu. Mail i tel. Vše dle domluvy.

Vše v pořádku skvělý obchod.

Děkujeme.

26.12.2015 Tom

Rychlost

Doporučuji

Děkujeme

10.12.2015 Jarda R.

Sháněl jsem svému čtyřletému synovi tričko AC DC,tento obchod měl jako jediný v nabídce tričko s odpovídající velikostí a za velmi dobrou cenu.Jako bonus komunikace na jedničku a tričko jsem za 2 dny vyzvedával na uložence.DOPORUČUJI

nic

Děkujeme. Nabízíme trička pro male motorkáře a vždy je vidět radost. Nabídku budeme doplňovat o nové motivy.

24.11.2015 Lenka

Vše v pořádku, až na doručovací službu DPD, zboží bylo zaplacené předem a aniž by mě kurýr kontaktoval o doručování zásilky, narval mi bublinkovou obálku do schránky ze které nešla pomalu vyndat. Vzhledem k tomu, že v obálce byli šperky, nepřišlo mi to vhodné. Jinak s eshopem jsem velice spokojena.

Dobrý den. Děkujeme za toto upozornění. Platíme přepravním společnostem za profesionální služby. Tento problém sdělím DPD a upozorním je na toto pochybení. Děkuji.

04.11.2015 Blanička

Velký sortiment zboží, přehlednost, výborný popis.

Všechno proběhlo, hladce, objednávka i doručení, prostě o.k.,díky moc. Obchod všem vřele doporučuji.

Děkujeme.

27.10.2015 petrik2710

Prehľadné,super jednanie a ochota predajcu!

Nespozoroval som!

Super!!!

Děkujeme za vaši kladnou reakce a těší nás vaše spokojenost.

08.10.2015 kacekata

Sehnala jsem přívěsek, který je jinde dá se říci nesehnatelný a k tomu za super cenu.

Doporučuji, vše proběhlo v pořádku.

Děkujeme. Snažíme se vždy vybrat zajímavé šperky.

06.10.2015 Pavlína

Gotický styl možnost zakoupení jednoho kusu

Velké velikosti pro muže Velký výběr

Hlavní důvod možnost zakoupení netradičních na ušnic po JEDNOM KUSE. Rychlá doručovací doba Ano doporučuji Velký výběr netradičních na ušnic a hlavně jeden kus.

Děkujeme.

08.09.2015 Josef Tůro

DOPORČUJI

Děkujeme.

06.09.2015 EditaM

Rychlost dodani

Nebylo mi oznameno prijeti objednavky;uz jsem chtela sperk koupit jinde,tlacil me cas,byl to darek

Urcite to zkuste

Systém automaticky posílá zprávu na uvedenou e.meilovou adresu .Není to potvrzení objednávky ,ale pouze jen informace že objednávka byla přijata. Následně je je objednávky vyřízena a to už odesíláme potvrzení ručně,dle skutečného stavu. Přijata-.odeslána-zaplacena-případně není skladem.

30.08.2015 Freepepan

sortiment nejde jinde sehnat rychlost

cena dopravy nereagují na dotazy

seženete zde spoustu věcí rychlost dodání nemám výhrady k ničemu sehnal jsem, co jsem potřeboval

Děkuji za vaše hodnocení. Snažíme se vždy se zákazníkem komunikovat.Někdy je to problém. Dotazu je více a můžeme někdy něco přehlédnout,Ale co se týče cen dopravy tak ty máme uvedené na několika místech .A nemůžeme je nikterak ovlivnit, respektive snížit. Cena je stanovena přepravcem a my ji pouze jen přičítáme k ceně zboží.Je tady možnost jak jsem již zde uvedl několikrát. Využít zásilkovny a úloženky.Ovšem je tam menší komfort v tom že si zákazník musí zboží vyzvednout na pobočce. Děkuji vám za vaše hodnocení,pokud bude možnost cenu snížit určitě to udělám.Děkuji a přeji pěkný den.

26.08.2015 niki

pěkný přehled www stránek

nevím oničem

zboží jsem objednala a dorazilo v pořádku. Sříbro je fakt stříbro,žádný podvody. Doporučuji

Děkuji za kladnou recenzi. Každý náš AG šperk nad hmotnost 3 gr,je kontrolován ze zákona puncovním úřadem a označen puncovní značkou.

26.08.2015 dejuska

Velký výběr. Levné ceny.

Žádné slabiny.

Super!!! Doporučuji!!!

Děkujeme.

13.08.2015 evi

sortiment je opravdu rozmanity,zadny kamenny obchod v nasem okoli toto zbozi neprodava

dlouho jsem shanela synovi keltsky kriz alespon trochu podobny tomu,ktery ztratil a teprve zde se zadarilo,uz mam vybrany i darek pro sebe

Děkuji. Těší nás že jste spokojená z naši nabídkou.Budeme se se snažit do budoucna sortiment ještě rozšířit.. M.Čajanek.

29.07.2015 Petra Z.

netradiční a kvalitní sortiment

žádné

široká nabídka šperků kvalitní a netradiční šperky A hlavně šperk je ve skutečnosti shodný s fotografií nabízeného produktu v shopu. Což oceňuji!!!

Děkujeme.

13.07.2015 Em

Rhodiovane stříbro

Draha doprava

Doporučuji super kvalita a rychlost dodání, a velký vyber.

Cenu dopravy nemůžeme nikterak ovlivnit. Cenu určuje přepravce, jehož služeb využíváme. Nabízíme levnějšjí způsob převzetí zakoupeného zboží na pobočkách ULOŽENKY A ZÁSILKOVNY. Děkujeme

21.06.2015

netradiční a ojedinělé zboží za přijatelné ceny

maximální spokojenost- při jakémkoli dotazu blesková odpověď, ochota - rozhodně doporučuji

Děkuji a pěkný den. M.Čajanek

15.06.2015 js

Vybrané zboží dorazilo v naprostém pořádku a tak, jak jsem si představovala.

Nevím o žádné.

Mohu doporučit.

Děkujeme za kladné hodnocení.Velice náš to těší.

01.06.2015 grim

výběr 100%

0%

120%

Děkujeme.

10.05.2015 Tereza

sortiment zboží komunikace obchodu

doporučuji

Děkuji

31.03.2015 Čenda

Má úloženku v místě bydliště

Zatím nevím.

Obchod doporučuji.

Děkujeme.

25.02.2015

můžete nakoupit jak na netu tak i v obchodu

zatím žádné

Skvělé , pěkné zboží , za mne ano , doporučuji !

Děkuji

01.02.2015 paso12

Jednou,jsem v obchodě reklamoval a zboží bylo vyměněno ihned na místě....,kdyby bylo více takových rychlích a vstřícných prodejců....Jinak obchod je rychlí a obchodnik vstřícný...Maximální spokojenost... :-)

Nevím o žádných....

Určitě doporučuji.... :-)

15.01.2015 jerry

rychlost efektivnost(nemusím do obchodu) široký sortiment(jinde jsem toto zboží nenašla)

chyběl ještě detailnější popis zboží (např, přesné rozměry náušnic)

doporučila bych pro rychlost dodávky a velký výběr ze sortimentu

Dobrý den. Děkuji za vaši rezenzi. Ale dovolím si trošku oponovat. V detailu zboží pod váhou šperku, jsou rozměry náušnice uvedeny. Snažíme se vždy poskytnout, maximum informaci. Ovšem může se stát že někdy opomene tyto rozměry napsat. to je pravda. Ale konkrétně zde to uvedené bylo. I tak děkuji za upozornění, zajistíme aby bylo, vždy u každého typu zboží uvededeno, maximum informaci. Děkuji a pěkný den, přeji.

12.01.2015

zajímavé zboží přijatelná cena

nic

obchod doporučuji zajímavé zboží přijatelná cena příjemná komunikace

Děkuji

19.12.2014 Lenka Brno

Rychlá a bezproblémová komunikace. Mohu jen doporučit

Děkuji.

07.12.2014 Marcela

osobní vyzvednutí solidní ceny

naprostá spokojenost :-)

Děkuji a jsme potěšení spokojeným zakázníkem.

06.12.2014

Komunikace!!! Objednala jsem řetízek, který se nehodil k přívěšku, byla jsem na toto upozorněna a byl mi doporučen jiný.

Určitě doporučuji!!!!

Děkuji

29.11.2014 ja.boza

obchod , včetně přepravního servisu velmi dobře a ochotně komunikuje se zákazníkem. Zboží by mne doručili dříve , ale sám jsem přeobjednal z pracovních důvodů doručení později.

žádné.

Zboží které jsem scháněl nikde jinde nebylo a obchod ho velmi rychle a ochotně uměl sehnat Doporučuji.

Děkuji

23.11.2014 Lenka B.

vyborna komunikace velke mnozstvi zbozi skladem

zadne

doporucuji vse v poradku

Děkuji.

23.11.2014 chossova

Dost slušní výběr,přijatelné ceny a dobrá komunikace.

Na vždy zboží,které si vyberete mají opravdu na skladě.

Lepší je se hned informovat zda zboží mají,či ne,aby jste si něco nevybrali a potom to neměli.Nicméně výběr mají velký a pan majitel je opravdu hodně ochotný.

Ano stane se že někdy opomeneme prodané zboží odstranit z nabídky. Takže nabízíme něco co nemáme. Zásobujeme i obchod, takže to je důvod, kdy docházi k takovému pochybení. Je to věc náhody a snažíme se to vyřešit. Omlouvám se tedy za tento náš nedostatek. Je to vyloženě naše chyba.

02.11.2014 starman

OK

Díky.

02.10.2014 Dáša

Je zde zboží, které jsem jinde nenašla.

Zajimavá nabídka Skutečný zájem prodejce o zákazníka Doporučuji

Děkujieme

Další informace
Přejete si zasílat novinky mailem ?
Patička stránek

https://dl.dropboxusercontent.com/s/ntdbzsbm2ck6wz4/vbm_blugrad01.png?dl=0              

https://dl.dropboxusercontent.com/s/h0a5jbrs44hqpjx/VBV%20png.png?dl=0

https://dl.dropboxusercontent.com/s/nvlzs6nk8tda2ni/mc_vrt_opt_pos_73_2x.png?dl=0

https://dl.dropboxusercontent.com/s/2hx3ex2x4ff9l9v/ME.png?dl=0

https://account.gopay.com/download/gopay_bannery-modre.png?_ga=1.116694342.1972163973.1489593573

 

FacebookLogo.png

 

Česko Katalog - Katalog firem

 

WebInfo - SEO analýza

Copyright © www.rivershop.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.rivershop.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK